Zajmujemy się komunikacją, bo tylko w ten sposób możliwe są relacje.

Prowadzimy szkolenia, warsztaty, konferencje i konsultacje z zakresu komunikacji,
ale także edukacji, przywództwa i poradnictwa.

Nasz zespół to ludzie dobrze przygotowani teoretycznie, a jednocześnie doświadczeni praktycy.

Lech Bekesza
Pastor w Cobble Hill Christian Church w Kanadzie. Uzyskał stopień doktorski w Gordon-Conwell Theological Seminary studiując pod kierownictwem dr Haddona Robinsona. Jest członkiem The Evangelical Homiletics Society oraz założycielem i dyrektorem The Biblical Preaching Society. Był wykładowcą homiletyki i teologii systematycznej w seminariach w Polsce, Kanadzie i USA. Mąż i ojciec trójki dzieci. W wolnym czasie jeździ na rowerze i gra w siatkówkę.

Adam Szumorek
Pastor d/s uczniostwa i kaznodzieja w Społeczności Chrześcijańskiej „TOMY” w Tomaszowie Mazowieckim. Absolwent Warszawskiego Seminarium Teologicznego, Master’s College and Seminary, Lincoln Christian University oraz Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego. Obecnie pracuje nad doktoratem w Spurgeon’s College na University of Manchester. Prowadził zajęcia z homiletyki w Warszawskim Seminarium Teologicznym i w Ewangelikalnej Wyższej Szkole Teologicznej we Wrocławiu. Uczy kaznodziejstwa na konferencjach i szkoleniach organizowanych przez Langham Preaching. Autor książek “Spotkanie z Wszechmocnym” oraz “Na bezdrożach Starego Testamentu”. Lubi książki, filmy oraz spędzanie czasu z przyjaciółmi.

Mirosław Marczak
Pastor Wspólnoty Chrześcijańskiej Swojczyce we Wrocławiu. Studiował w Emmaus Bible College w USA (licencjat z języków biblijnych), w Prairie Graduate School w Kanadzie (magister teologii nostryfikowany przez Akademię Teologii Katolickiej w Warszawie) oraz na Uniwersytecie Wrocławskim (doktor nauk humanistycznych w zakresie językoznawstwa). W wolnych chwilach lubi biegać, jeździć na motocyklu lub czytać dobre książki.

Jerzy Sikora
Kaznodzieja Społeczności Chrześcijańskiej "TOMY" w Tomaszowie Mazowieckim i Łodzi. Jest pracownikiem naukowym Instytutu Archeologii Uniwersytetu Łódzkiego i aktywnym archeologiem. Ukończył Wydział Filozoficzno-Historycznego Uniwersytetu Łódzkiego (kierunek archeologia), uzyskał tytuł doktora nauk humanistycznych. Obecnie pracuje nad habilitacją. Ukończył także Szkołę Kaznodziejstwa Ekspozycyjnego i kontynuuje studia teologiczne w TCM International Institute w Austrii. Lubi spędzać czas ze swoją żoną albo rozmawiając o tym, co mu się nie podoba.

Rafał Piekarski
Pastor Społeczności Chrześcijańskiej “TOMY” w Tomaszowie Mazowieckim, jeden z liderów Fundacji Proem, działacz społeczny. Inicjator i koordynator Międzynarodowego Festiwalu Wolontariatu Kontakt Łódź i Kontakt Tomaszów. Ukończył lingwistykę stosowaną na Uniwersytecie Warszawskim. Mąż i ojciec trójki dzieci. Wolny czas spędza z rodziną, podróżując bądź pijąc dobrą kawę nad równie dobrą książką. Miłośnik literatury non-fiction (reportaż).

Lech Kłodziński
Pastor Kościoła Chrześcijan Baptystów. Absolwent Politechniki Szczecińskiej. Trener i szkoleniowiec. Współpracował m.in. z firmą Franklin Covey Poland przy realizacji szkoleń “7 nawyków skutecznego działania”. Uczestnik 1. edycji programu Akademii Homiletycznej. Żonaty, ojciec dwóch córek i dwóch synów. Mieszka i pracuje w Szczecinie.

Rafał Sadowski

Pastor d/s rozwoju wspólnoty w Społeczności Chrześcijańskiej „Puławska” w Warszawie. Student Wyższego Baptystycznego Seminarium Teologicznego. Absolwent II edycji programu Akademii Homiletycznej. Mąż, ojciec dwóch córek. Lubi przebywanie i pogaduchy z ludźmi. Z pasja ogląda wydarzenia sportowe. Biega, czasem gra w tenisa. Mieszka pod Warszawą.